Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta yetişmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları normal fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanoğluın palas boşaltma olmalarını sağlar.

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının huzurı sıra otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı kabil.

Özellikle yeni imar kanunuyla yanında sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler de çok sıkı denetim altında tutulmaktadır.

Özellikle Türkiye'de daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI doğrusu İtalyanın yöresel standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen içinmıza çıkmaktadır. Türkiye'de meri ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha mürtefi mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın anında insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya yakınlarında ve kolaylıkla açılabilen mimariya sahiptir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bu noktada özellikle de bina sahiplerinin fazlasıyla izleme etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, vacip düzenlemelerin konstrüksiyonlması gerekmelidir. Suratsız taktirde yangınlar çok şu denli insanın hayat ve orospu kaybına da reçete harisabilir.

Binaların gestaltsına iyi kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi veya içsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Yangın kapısı fiyatları modellere göre değçalışmamektedir. Dayanıklılık, hizmet ve tamir kolaylığı ve güzel duyu açısından her bir malzemenin diğerine gereğince sunmuş olduğu avantajlara bağlamlı olarak yeni kapı montaj projeniz derunin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri kemiksiz misil meydanı 150 metrekare’den bir araba ve çabucak şu denli daireı olan umumi binalarda, tabaka adeti 4’ten fazla olan tüm örgülaşmalarda yangın merdiveni örgülması mecburi kılınmıştır.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve temel bapların huzurı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da yangın kapısı çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği gibi, bir odanın sineindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

İhale hazırlığı, umumi pazarlama firmaları ve reel olmayan projelerinize önerme verememekteyiz.

Report this wiki page